Ένα νέο περιπετειώδες ταξίδι ξεκινά και φέτος! Όλοι μαζί στο Retreat, 5-7 Οκτωβρίου, Αθήνα, Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Αγαπητοί φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία και Δημοσιογραφία», σας καλωσορίζω στο δεύτερο συναρπαστικό ταξίδι στα πεδία της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας

Θα έχω πολλά να σας πω καθοδόν. Σήμερα, όμως, και με αφορμή τη γνωστοποίηση σε όλους σας του περιεχομένου του Retreat, 2012-2013, θέλω να σας εισαγάγω στις δυνατότητες συνεχούς ενημέρωσης που σας προσφέρει το Πρόγραμμα μέσω των κοινωνικών δικτύων. Για το Retreat, λοιπόν, όλη η σχετική πληροφόρηση θα ανακοινώνεται, όπως οριστικοποιείται καθοδόν – σε συνοπτική μορφή στις σελίδες του Προγράμματος στο Facebook και στο Twitter και σε εκτενέστερες αναφορές και οδηγίες στο blog του Προγράμματος και στην ιστοσελίδα του, ενώ σχετικές φωτογραφίες θα αναρτώνται στο Flickr.

Να γνωρίζετε (θα σας αναλυθεί και κατά τη διάρκεια του Retreat) ότι κατά τη διάρκεια του έτους, τα κοινωνικά δίκτυα και ο ιστότοπος του Προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό την άμεση ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα που άπτονται των σπουδών σας στο Α.Π.ΚΥ., όπως: το Retreat, το ακαδημαϊκό ημερολόγιο, τα θέματα των εργασιών, οι ανακοινώσεις των υποτροφιών πρακτικής μαθητείας, η διοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων, η έκδοση του περιοδικού διεθνούς φήμης «Columbia Journalism Review» στα ελληνικά και η διοργάνωση Summer Schools.

Επιπρόσθετα, το blog θα αποτελέσει έναν χώρο έκφρασης για τους φοιτητές και τους καθηγητές, αλλά και για όλους τους συνεργάτες του Προγράμματος, όπου θα μπορούν να καταγράψουν θέματα καθημερινότητας, εξελίξεις των γνωστικών αντικειμένων Επικοινωνία και Δημοσιογραφία και ρηξικέλευθες ιδέες για τη μελλοντική εξέλιξη των δύο αντικειμένων αιχμής. Όραμα του Προγράμματος είναι η εξέλιξη του blog σε έναν σημαντικό χώρο ανταλλαγής γνώσης με αναγνώστες τους φοιτητές, τους επαγγελματίες, τους ακαδημαϊκούς και όλους όσοι αγαπούν την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία.

Έτσι λοιπόν, ως κομμάτι των σπουδών σας, καλείστε να συμμετέχετε στο όλο εγχείρημα, με την παρακολούθηση των σχετικών δικτύων επικοινωνίας του Προγράμματος:

Facebook (γράψτε “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας” και κάντε like),
Twitter (https://twitter.com/OUC_EDM),
Flickr (www.flickr.com/photos/apky_gpcj/)
Blog (https://apkygpcj.wordpress.com/),
Ιστότοπος (http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/epdim/news).

Είμαι σίγουρη ότι τα παίζετε στα δάχτυλα όλα αυτά και ότι επιτέλους θα αριστεύσω κι εγώ μαζί σας.

Σας εύχομαι ένα πολύ επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος και φουλ για retreat τώρα με όλα του τα νόστιμα, εμψυχωτικά, απολαυστικά και με πολύ …..talk talk

Σοφία Ιορδανίδου

Σχολιάστε